Serwisy Medforum

Zakrzepica żył głębokich. Jakie są czynniki hamujące krzepnięcie?

Problemy z żylakami
Fot. ojoimages
Problemy z żylakami

Wprowadzenie do porady

Główne czynniki hamujące krzepnięcie to: antytrombina, białko S, białko C. Produkowane w wątrobie.

Pełna treść dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników

Serwis EdukacjaMedyczna.pl jest miejscem TYLKO dla LEKARZY.

Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, możesz je założyć wypełniając formularz rejestracji.

Jeśli posiadasz już swoje konto, zaloguj się używając poniższego formularza.

Serwis EdukacjaMedyczna.pl dla lekarzy to:
  • Największa baza szkoleń i testów online
  • Kalendarz konferencji
  • Forum
  • Punkty edukacyjne izb lekarskich

Zarejestruj się już teraz i korzystaj z dodatkowych opcji w naszym serwisie!